پلاسخرت: عراق دچار کمبود آب شدید است و به کمک های بین المللی نیاز دارد
نماینده سازمان ملل متحد در عراق اظهار کرد که این کشور دچار کمبود آب واقعی بوده و برای حل این مشکل نیازمند راه حل های جهانی است.

میدل ایست نیوز: نماینده سازمان ملل متحد در عراق اظهار کرد که این کشور دچار کمبود آب واقعی بوده و برای حل این مشکل نیازمند راه حل های جهانی است.
پلاسخرت در گفت و گو با «خبرگزاری عراق (واع)»، روز یکشنبه اظها کرد که سازمان ملل متحد بخشی از کنفرانس آب و هوای عراق است و اکنون نیاز مبرمی به راه حل های مناسب برای رفع بحران آب در این کشور داریم.
وی ضمن تاکید بر نیاز عراق به حمایت از سوی سازمان های بین المللی و موسسات مالی و کشورهای همسایه، افزود که همه باید برای حل این مشکل اقدام کنند و عراق نمی تواند به تنهایی کاری از پیش ببرد.
پلاسخرت در ادامه گفت که سازمان ملل متحد می تواند در زمینه کمک های فنی و مسائل در دست مذاکره و گفتگوهای کارآمد مارا یاری کند.
همچنین وی به وجود تعداد زیادی از بنگاه ها و تامین مالی و برنامه های مختلف با هدف کمک به عراق در جهت کاهش فشار آب و هوایی و سازگاری با این موضوع اشاره کرد.