اتحادیه اروپا 8 فرد و یک نهاد ایرانی را تحریم کرد

اتحادیه اروپا پس از استرالیا و بریتانیا، 8 فرد و یک نهاد ایرانی را تحریم کرد.

میدل ایست نیوز: اتحادیه اروپا اعلام کرد هشت فرد و یک نهاد را تحریم کرده است.

به گزارش فارس، در بیانیه‌ای که روی وبسایت سرویس اقدام خارجی اتحادیه اروپا قرار گرفته، آمده است: شورای وزرای خارجه این اتحادیه تصمیم گرفت تدابیر محدودکننده علیه هشت فرد دیگر و یک نهاد مسئول «نقض جدی حقوق بشر» در ایران اعمال کند.

اتحادیه اروپا در ادامه بیانیه خود افزود به ویژه اعضای قوه قضاییه مسئول صدور احکام اعدام مورد تحریم قرار گرفتند.

شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز به فهرست تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران اضافه شده است.

طبق این بیانیه، اقدامات محدودکننده اکنون در مجموع در قبال 204 فرد و 34 نهاد اعمال شده که شامل مسدود شدن دارایی و ممنوعیت سفر به اتحادیه اروپا و ممنوعیت دسترسی به وجوه و یا منابع اقتصادی برای این افراد می شود.

اتحادیه اروپا یادآوری کرده این بسته در ادامه پنج بسته تحریمی قبلی است که در تاریخ‌های 17 اکتبر، 14 نوامبر، 12 دسامبر، 23 ژانویه و 20 فوریه به ترتیب به تصویب رسید.

بریتانیا نیز امروز تحریم‌های جدیدی را به بهانه مسائل حقوق بشری علیه سپاه پاسداران ایران وضع کرد.

پیش از این نیز استرالیا تحریم های جدیدی علیه ایران به بهانه حمایت این کشور از ناآرامی های اخیر و ارائه پهپاد به روسیه اعمال کرد.

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید
منبع
فارس

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا