مراسم استقبال رسمی از نخست وزیر عراق در ترکیه+تصاویر

رئیس جمهور ترکیه عصر سه شنبه میزبان نخست وزیر عراق پس از ورود وی به آنکارا بود.

میدل ایست نیوز: «رجب طیب اردوغان» رئیس جمهور ترکیه عصر سه شنبه میزبان «محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق پس از ورود وی به آنکارا بود.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع) نخست‌ وزیر عراق و رئیس‌ جمهور ترکیه پس از پایان مراسم استقبال، نشستی را آغاز کردند و انتظار می رود درباره پرونده‌های مشترک گفتگو شود.

«محمد شیاع السودانی» نخست وزیر عراق روز سه شنبه برای انجام یک سفر دو روزه به مقصد ترکیه، فرودگاه بغداد را ترک کرد.

پیش از این نخست وزیر عراق گفت که سفرش به ترکیه به طور مشخص در این زمان و با توجه به تحولات مثبت منطقه خاورمیانه، اهمیت خاصی دارد.

وی با انتشار مقاله ای در آستانه سفرش به ترکیه، افزود که در مذاکرات خود با ترکیه بر تقویت روابط بین دو کشور در همه زمینه ها به ویژه زمینه اقتصادی تمرکز می کنیم.

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید
منبع
واع

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا