اقتصادی

تعداد هواپیماهای شرکت هواپیمایی عراق به 38 فروند رسید

وزارت حمل و نقل عراق تعداد هواپیماهای در حال خدمت و هواپیماهایی که قراردادهایشان امضا شده را اعلام کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت حمل و نقل عراق تعداد هواپیماهای در حال خدمت و هواپیماهایی که قراردادهایشان امضا شده را اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری عراقی «واع»، وزارت حمل و نقل عراق طی بیانیه ای اعلام کرد که تعداد هواپیماهای خطوط هوایی عراق به 38 دستگاه می رسد که انواع مختلفی دارند.

این بیانیه افزود که تعداد هواپیماهای جدید قرارداد انعقادی با شرکت «ایرباس» 5 عدد بوده که 4 دستگاه آن دریافت شده است و یک دستگاه دیگر به زودی وارد عراق می شود.

بر اساس این بیانیه، تعداد هواپیماهای جدید قرارداد انعقادی با شرکت «بویینگ» 26 هواپیما در مدل های مختلف بوده که مجموعا 4 فروند از آن ها دریافت شده و انتظار می رود تا دو هواپیما از 10 هواپیمای مدل «دریم لاین» در سال جاری دریافت شود و تعداد باقی مانده هم تا سال 2027 وارد عراق خواهد شد.

این بیانیه افزوده که وزارت حمل و نقل عراق توجه زیادی به توسعه خطوط هوایی و نوسازی ناوگان آن با استفاده از هواپیماهای جدید و مهارت افزایی خلبانان و سامانه های هدایت الکترونیک دارد.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 + 4 =

دکمه بازگشت به بالا