سیاسی

اردن خواستار اتخاذ موضع فوری علیه اقدامات یکجانبه در فلسطین شد

وزارت خارجه اردن خواستار اقدام بین المللی برای توقف اقدامات یکجانبه ای شد که خشونت در فلسطین را تشدید می کند و فرصت های صلح را از بین می برد.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه اردن خواستار اقدام بین المللی برای توقف اقدامات یکجانبه ای شد که خشونت در فلسطین را تشدید می کند و فرصت های صلح را از بین می برد.

به گزارش روسیا الیوم، ایمن الصفدی، وزیر خارجه اردن امروز سه شنبه در بروکسل با جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا دیدار کرد.

الصفدی در این دیدار بر لزوم اقدام جامعه بین الملل برای اتخاذ موضع فوری، آشکار و مستقیم علیه اقدامات یکجانبه و اظهارات نفرت آمیز و تحریک کننده که خشونت و درگیری در فلسطین را تشدید می می کند و فرصت های تحقق صلح را از بین می برد، تاکید کرد.

پیشتر عبدالله دوم، پادشاه اردن بر ایستادگی در کنار فلسطینیان و حمایت از مقاومت فلسطینیان قدس تاکید کرده بود.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + 20 =

دکمه بازگشت به بالا