سیاسی

بحران اوکراین محور مذاکرات هلند و عربستان

وزیر امور خارجه عربستان، با همتای هلندی خود بحران روسیه و اوکراین و تلاش های بین المللی برای حل و فصل سیاسی این بحران را بررسی کرد.

میدل ایست نیوز: فیصل بن فرحان، وزیر امور خارجه عربستان، با ووپکه هوکسترا، همتای هلندی خود، دیدگاه ها در خصوص بحران روسیه و اوکراین و تلاش های بین المللی برای حل و فصل سیاسی بحران به منظور دستیابی به صلح و امنیت بین المللی را بررسی کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عربستان (واس)، این موضوع در دیدار روز پنجشنبه وزیر خارجه عربستان و وزیر امور خارجه هلند در جده صورت گرفت.

در این دیدار دو طرف ابعاد روابط عربستان و هلند در بسیاری از زمینه های همکاری و راه های حمایت از آن و توسعه آن به گونه ای که منافع مشترک را تامین کند و به رفاه بیشتر دو کشور و دو ملت بیانجامد، بررسی کردند.

دو طرف همچنین درباره برخی از مسائل و تحولات در عرصه های منطقه ای و بین المللی گفت و گو کردند.

بن فرحان در ماه مارس گذشته به روسیه سفر کرد و با سرگی لاوروف، وزیر امور خارجه این کشور دیدار و تمایل عربستان برای تبادل نظر با مسکو در مورد بحران ها را ابراز کرد.

بن فرحان همچنین در پایان فوریه گذشته به کی یف، پایتخت اوکراین سفر کرد و در اولین سفر یک مقام از شورای همکاری به اوکراین از زمان آغاز تهاجم روسیه در 24 فوریه 2022.، با ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین دیدار کرد.

ریاض روابط خوبی با روسیه و اوکراین دارد و خواستار حل مسالمت آمیز مناقشه، پایان جنگ و احترام به حاکمیت کشورها شده است، اما مانند سایر کشورهای منطقه تحریم های اعمال شده توسط غرب علیه روسیه از زمان آغاز جنگ را اعمال نکرده است.

منبع
واس

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + بیست =

دکمه بازگشت به بالا