اقتصادی

توصیه صندوق بین المللی پول به ادامه اصلاحات اقتصادی در شورای همکاری

صندوق بین المللی پول به کشورهای شورای همکاری و صادرکننده نفت توصیه کرد تا به منظور تنوع بخشی به منابع درآمد، اصلاح ساختار اقتصادی را ادامه دهند.

میدل ایست نیوز: مدیر امور خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول به کشورهای شورای همکاری و صادرکننده نفت توصیه کرد تا به منظور تنوع بخشی به منابع درآمد، اصلاح ساختار اقتصادی را ادامه دهند.

به گزارش «الخليج آنلاين»، «جهاد ازعور» مدیر امور خاورمیانه و آسیای مرکزی صندوق بین المللی پول، اظهار کرد که کشورهای شورای همکاری باید ضمن استفاده از ذخایر مالی و مازاد آن برای تنوع بخشی به منابع درآمدی خود، هزینه های دولتی را کاهش داده و ثبات مالی را حفظ کنند.

ازعور در ادامه گفت که کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا امسال با 4 چالش اساسی رو به رو هستند که حل تورم، افزایش بهره، تنش های ژئوپلتیک و عدم ثبات در بازارهای جهانی از برجسته ترین چالش ها به شمار می رود.

وی افزود که مسئله تامین مالی با توجه به افزایش هزینه ها و تاثیر منفی آن بر قیمت نفت یکی دیگر از مسائل مهم است.

صندوق بین المللی پول در یک گزارش پیش بینی کرده بود که امارات در بین کشورهای شورای همکاری طی سال جاری با 3.5 درصد و عربستان با 3.1 درصد، بالاترین میزان رشد اقتصادی را داشته باشند. قطر و عمان هم به ترتیب با 2.4 و 1.7 درصد در جایگاه های بعدی قرار دارند.

همچنین بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول، اقتصاد کویت در سال 2023 در مقایسه با اکتوبر 2022، حدود 0.9 درصد رشد خواهد کرد و این رشد در سال 2024 به 2.7 درصد افزایش خواهد یافت.

صندوق بین المللی پول در یک پیش بینی دیگر اعلام کرده است که اقتصاد کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا در سال های 2023 و 2024 به میزان 0.1 درصد افت خواهد داشت و به ترتیب به 3.1 و 3.4 درصد خواهد رسید.

کشورهای شورای همکاری سعی می کنند تا با سرمایه گذاری در بخش های گردشگری و صنایع غیرنفتی به درآمدهای اقتصادی خود تنوع دهند و از وابستگی نفتی خود کم کنند.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × دو =

دکمه بازگشت به بالا