خبر اولسیاسی

در پی تشدید انحرافات، مقتدی صدر جریان سیاسی وابسته به خود را به تعلیق درآورد

مقتدی صدر با انتشار بیانیه ای اعلام کرد به جز نماز جمعه و ستاد نشر آثار و دفتر پدرش تمامی فعالیت‌های جریان صدر را به مدت یک‌ سال متوقف می کند.

میدل ایست نیوز: مقتدی صدر با انتشار بیانیه ای اعلام کرد به جز نماز جمعه و ستاد نشر آثار و دفتر پدرش تمامی فعالیت‌های جریان صدر را به مدت یک‌ سال متوقف می کند.

دیشب و در پی اعلام بیعت گروهی به نام «اهل القضیه»، با مقتدی صدر به عنوان «امام زمان» در اعتکاف در مسجد کوفه ، مقتدی صدر بیانیه توقف فعالیت جریان صدر را صادر کرد .

او در این بیانیه نوشته که درست نیست که خود «مصلح عراق» باشد اما نتواند جریان صدر را اصلاح کند و جریان صدر را در حالی رهبری کند که در آن «اهل القضیه» و برخی از مفسدان حضور داشته باشند.

وی افزود که برای همین صلاح می داند که جریان صدر را به مدت دست کم یک سال به تعلیق به درآورد و فقط نماز جمعه و دفتر آثار و بیرونی پدرش فعال باشد.

صدر افزود که مرقد پدرش را نیز تا بعد از عید فطر تعطیل می کند و تأکید کرد که این تصمیمات از همین شب اجرا می شود.

صدر همچنین با یادآوری تعبیری از امیرالمؤمنین نوشت که به خدا من از آنان بیزار شدم و آنان از من بیزار شده اند.

او پس از انتشار این بیانیه، از توقف فعالیت حساب رسمی خود در توئیتر خبر داد.

گفتنی است جماعت «اهل القضیه» طیفی از جریان صدر است که او را امام زمان می‌دانند و شب گذشته فیلمی از یکی از آنان منتشر شد که از اعتکاف در مسجد کوفه و بیعت با وی به عنوان «امام زمان» در شب قدر سخن می گفت.

مقتدی صدر از زمان تشکیل دولت «محمد شیاع السودانی» از اظهار نظر در مسائل سیاسی خودداری کرده بود.

منبع
میدل ایست نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه + هفت =

دکمه بازگشت به بالا