ولیعهد کویت با انحلال مجلس، دستور برگزاری انتخابات را صادر کرد
مشعل الاحمد الجابر الصباح، ولیعهد کویت با استناد بر ماده 107 قانون اساسی این کشور، دستور انحلال مجلس ملی تشکیل شده در سال 2020 و برگزاری انتخابات صادر کرد.

میدل ایست نیوز: مشعل الاحمد الجابر الصباح، ولیعهد کویت با استناد بر ماده 107 قانون اساسی این کشور، دستور انحلال مجلس ملی تشکیل شده در سال 2020 و برگزاری انتخابات صادر کرد.
به گزارش CNN این تصمیم پس از آن گرفته شده که دادگاه عالی قانون اساسی کویت انحلال مجلس منتخب در سال 2020 را غیر قانونی اعلام کرد و ملغی دانست.
ولیعهد کویت در سخنانی به نمایندگی از نواف الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت، تصریح کرد علت انحلال مجلس ملی 2020 تحقق اراده مردمی است که مستلزم بازگشت به آن در انتخابات جدید است.
ولیعهد کویت بر اصلاحات سیاسی و قانونی لازم برای انتقال دولت به مرحله ای از انضباط و مرجعیت قانونی برای جلوگیری از اختلاف نظر و سوء استفاده از قدرت توسط مقامات اجرایی و قانونگذاری و نیز تضمین بی طرفی دستگاه قضا با تقویت سیستم حاکمیتی تأکید کرد.
وی تأکید کرد که خروج از پیامدهای منفی شرایط کنونی سیاسی، مستلزم بازگشت به قانون اساسی بنابر مرجعیت و حکمرانی آن و محوریت مردم و اجرای خواسته های آنان است؛ «بنابراین ما متعهد شده ایم که به خواست مردم احترام بگذاریم، دولت را تقویت کرده و حیثیت نظام را حفظ کنیم. همچنین باید به رهبری امیر کشور و تجاوز نکردن از اختیارات قانون اساسی وی پایبند باشیم».
ولیعهد کویت ادامه داد: امیدواریم دولت جدید در امانتداری و انجام مسئولیت هایش به خوبی عمل کند.
دادگاه قانون اساسی کویت در مارس گذشته تصمیم به انحلال مجلس ملی تشکیل شده در سال 2022 و ابطال آن و احیای مجلس سال 2020 گرفت و به دنبال آن درخواست های پارلمانی و مردمی پیرامون ضرورت انحلال مجلس تکراری و برگزاری انتخابات زودهنگام شکل گرفت.