سیاسی

انصراف الجزایر از ریاست یک کمیسیون اتحادیه بین المجالس به علت عضویت اسرائیل

الجزایر اعلام کرد که به دلیل عضویت اسرائیل در کمیسیون مبارزه با تروریسم اتحادیه بین المجالس از ریاست آن انصراف داده است.

میدل ایست نیوز: شورای مردمی ملی (مجلس) الجزایر اعلام کرد که به دلیل عضویت اسرائیل در کمیسیون مبارزه با تروریسم اتحادیه بین المجالس از ریاست آن انصراف داده است.

به گزارش «اسپوتنیک عربی»، این شورا طی بیانیه ای گفت در صد و چهل و ششمین جلسه اتحادیه بین المجالس که در منامه برگزار شد، «منذر بودن»، نایب رئیس شورای مردمی ملی، به عنوان رئیس گروه مشورتی بلندپایه مبارزه با مواد مخدر و رادیکالیسم انتخاب شد.

این بیانیه افزوده که الجزایر به دلیل تجربه هایی که در این زمینه دارد به عنوان رئیس کمیسیون انتخاب شد و کشورهای دیگری از جمله ایران، هند، سوئد، عربستان، مکزیک و عمان نیز نمایندگان خود را انتخاب کردند.

بر اساس این بیانیه، پس از اینکه اسرائیل هم به عنوان یکی از اعضای حاضر در پارلمان انتخاب شد، به دلیل مواضع خاص الجزایر نسبت به عدالت در سراسر جهان از جمله مسئله فلسطین، شورای مردمی ملی تصمیم گرفت تا از ریاست گروه مشورتی انصراف دهد و صرفا به عضویت در آن بسنده کرد.

منبع
اسپوتنیک

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

9 − 3 =

دکمه بازگشت به بالا