اقتصادیسیاسی

عراق و امارات در زمینه مبارزه با فساد یادداشت تفاهم امضا کردند

سازمان پاکدستی عراق و دیوان محاسبات امارات با هدف توسعه و بهبود سیاست مقابله با فساد یادداشت تفاهم امضا کردند.

میدل ایست نیوز: سازمان پاکدستی عراق و دیوان محاسبات امارات با هدف توسعه و بهبود سیاست مقابله با فساد یادداشت تفاهم امضا کردند.

به گزارش «ناس نیوز»، علاوه بر امضای یادداشت تفاهم، کمیسیون مشترکی متشکل از متخصصان برای همکاری های بیشتر ایجاد شد.

سازمان پاکدستی هم طی بیانیه ای اعلام کرد که در چارچوب تلاش مقامات عراق با هدف همکاری با کشورهای منطقه و کشورهای عربی و دیدارهای متعدد «محمد شیاع السودانی»، نخست وزیر عراق و «فائق زیدان»، رئیس شورای عالی قضایی این کشور، سازمان پاکدستی عراق و دیوان محاسبات امارات اقدام به امضای یادداشت تفاهم مشترکی در زمینه مبارزه با فساد کردند.

این توافق با هدف تحکیم همکاری های دو جانبه و افزایش تجارب و توسعه سازمانی و بهبود سیاست های مبارزه با فساد به وسیله کمک های فنی صورت می گیرد.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 5 =

دکمه بازگشت به بالا