شورای همکاری: از تمامی تلاش ها برای پایان جنگ یمن حمایت می کنیم
شورای همکاری بر حمایت خود از تمامی تلاش ها با هدف پایان دادن به جنگ در یمن بر اساس اصول 3 گانه تأکید کرد.

میدل ایست نیوز: شورای همکاری بر حمایت خود از تمامی تلاش ها با هدف پایان دادن به جنگ در یمن بر اساس اصول 3 گانه تأکید کرد.
به گزارش «آناتولی» این اظهارات در جریان دیدار جاسم البدیوی، دبیرکل شورای همکاری و احمد عوض بن مبارک، وزیر امور خارجه دولت وابسته به عربستان در یمن در مقر دبیرخانه این شورا در ریاض بیان شد.
البدیوی و بن مبارک در این دیدار درباره تحولات اوضاع یمن و چالش های اقتصادی و توسعه ای که دولت یمن با آن روبه رو است، و نیز برخی از موضوعات مورد توجه مشترک گفت و گو کردند.
البدیوی بر موضع قاطع شورای همکاری در حمایت از شورای رهبری ریاست جمهوری یمن و دولت آن، و تمایل شورا به وحدت و ثبات یمن تاکید کرد.
وی همچنین بر حمایت از تمامی تلاش های منطقه ای و بین المللی با هدف پایان دادن به جنگ و برقراری صلح در یمن مطابق با اصول 3 گانه و تلاش بیشتر در ارائه ابعاد حمایتی و کمک ها و کاهش آلام انسانی تاکید کرد.
منظور از اصول 3 گانه، طرح شورای همکاری (2011)، نتایج گفت و گوی ملی یمن (2013)، و قطعنامه های شورای امنیت سازمان ملل است.
این منبع افزود: بن مبارک از حمایت شورای همکاری از شورای رهبری ریاست جمهوری یمن و نیز کمک های بشردوستانه توسط این شورا به مردم یمن قدردانی کرد.