هلاکت 155 عنصر داعش از زمان تشکیل دولت کنونی عراق
سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق از هلاکت 155 عنصر داعش در عملیات های نظامی این کشور از زمان تشکیل دولت کنونی عراق خبر داد.

میدل ایست نیوز: تحسین الخفاجی، سخنگوی فرماندهی عملیات مشترک عراق از هلاکت 155 عنصر داعش در عملیات های نظامی این کشور از زمان تشکیل دولت کنونی عراق (در 27 اکتبر 2022) خبر داد.
به گزارش «العربی الجدید» الخفاجی افزود که تنها از ابتدای سال جاری میلادی تاکنون بیش از 119 تروریست کشته شده و 303 مقر آنان منهدم شده است.
گفتنی است استان های کرکوک، دیالی، صلاح الدین، الانبار و نینوا شاهد بیشترین اقدامات تروریستی در عراق هستند.
محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، دستوراتی را به فرماندهان امنیتی صادر کرده بود تا در طرح های نظامی این کشور بازنگری و آن را آماده کنند.
وی بر تغییر تاکتیک های نظامی در مناطق فعالیت داعش و اجرای شیوه های نوین برای مقابله با آنان تأکید کرده بود.
نیروی هوایی عراق نیز طی دو ماه گذشته در انجام حملات هوایی علیخ عناصر داعش در استان های آزاد شده (کرکوک، دیالی، صلاح الدین، الانبار و نینوا) موفق بوده است.
بر اساس برآوردهای دستگاه های اطلاعاتی، شمار عناصر کنونی داعش کمتر از 700 نفر است.