واشنگتن: مخالف بازگشت پناهندگان به سوریه و عادی سازی عربستان با دمشق هستیم

سخنگوی منطقه ای وزارت خارجه امریکا گفت که بازگشت پناهندگان به سوریه به دلیل شرایط نامناسب و پیش از حل سیاسی بحران این کشور امکان پذیر نیست.

میدل ایست نیوز: ساموئل وربرگ، سخنگوی منطقه ای وزارت خارجه امریکا گفت که بازگشت پناهندگان به سوریه به دلیل شرایط نامناسب و پیش از حل سیاسی بحران این کشور امکان پذیر نیست و این تصمیم باید توسط آوارگان اتخاذ شود.

به گزارش روسیا الیوم، وی گفت که امریکا بر تشویق نقش اتحادیه عرب تاکید کرده است اما با تصمیم عربستان برای عادی سازی روابط با سوریه موافق نیست.

وربرگ اشاره کرد که ما رویکرد متفاوتی با عربستان اما با همان اهداف داریم.

سخنگوی منطقه ای وزارت خارجه امریکا در گفت وگو با شبکه الجدید لبنان گفت: «ما حزب الله را سازمانی تروریستی به شمار می آوریم و هیچگونه ارتباطی با آن نداریم و خواستار ثبات لبنان هستیم.»

وی درباره انتخاب رئیس جمهور در لبنان گفت که این تصمیم باید توسط ملت لبنان اتخاذ شود و ما دخالت نخواهیم کرد.

ما را در تلگرام دنبال کنید ما را در تلگرام دنبال کنید
منبع
روسیا الیوم

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا