اجتماعیاقتصادیسیاسی

پیشرفت بیش از 70 درصدی در اجرای پروژه جاده نجف اشرف به عربستان

وزارت مسکن عراق از پیشرفت قابل توجه در اجرای پروژه «جاده حج» در استان نجف اشرف، که کوتاه ترین مسیر به عربستان است، خبر داد.

میدل ایست نیوز: وزارت مسکن عراق از پیشرفت قابل توجه در اجرای پروژه «جاده حج» در استان نجف اشرف، که کوتاه ترین مسیر به عربستان است، خبر داد.

روزنامه عراقی سبق روز شنبه نوشت: گزارش ها حاکی از آن است که درصد پیشرفت در فاز اول نوسازی این جاده به 72 درصد رسیده و میزان پیشرفت در فاز دوم نیز با ساخت 60 پل حدود 35 درصد است.

هدف از طرح جاده حج که نجف اشرف را به عربستان متصل می کند، احیای فعالیت های تجاری و اقتصادی میان عراق و عربستان و تسهیل در رسیدن حجاج به مکه از راه زمینی است.

همچنین این طرح دروازه ای برای سرمایه گذاری در نجف و به طور کلی در عراق ایجاد می کند.

فاز اول و دوم این پروژه که ساخت جاده ای به طول 100 کیلومتر است از سال 2020 آغاز شده و کل جاده از مرکز استان نجف تا مرز مخفر حاکه 236 کیلومتر خواهد بود.

به گفته مقامات عراقی، در این پروژه با طرف عربستانی نیز هماهنگی لازم انجام شده و عربستان هم آماده تکمیل جاده در خاک خود به طول 60 کیلومتر است.

گفتنی است در سال 2017 شورای هماهنگی میان عراق و عربستان با هدف تقویت ارتباط میان دو کشور در سطح استراتژیک و ارتقای همکاری مشترک میان دو طرف در زمینه های اقتصادی، توسعه ای، امنیتی، گردشگری، فرهنگی و رسانه ای تأسیس شد.

حجم تبادل تجاری میان عراق و عربستان در سال 2022 با رشد 50 درصدی به 5.7 میلیارد دلار رسید و گذرگاه مرزی عرعر باعث رشد 132 درصدی صادرات عربستان به عراق شده است.

منبع
سبق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + 7 =

دکمه بازگشت به بالا