
میدل ایست نیوز: محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق در ابتدای کنفرانس بین المللی جاده توسعه در عراق که با حضور کشورهای همجوار و منطقه برگزار می شود، به هیئت های مشارکت کننده در این کنفرانس خوشامد گفت.
به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، وی گفت که دهه ها است که منطقه ما با موانعی با ریشه های متعدد مواجه است که به مشکلات متعدد تبدیل شده است.
وی افزود که موانع در برابر همکاری آسان می شود و این را ما از مسئولان متوجه می شویم.
السودانی خطاب به هیئت های مشارکت کننده گفت که حضور شما در بغداد، بخشی از راه حل است.
نخست وزیر عراق گفت که جاده توسعه طرحی بلندپروازانه و بررسی شده برای تغییر وضعیت به سمت یک زیرساخت اقتصادی بهبود یافته و توسعه غیر نفتی است.
السودانی افزود که ما در آستانه گشایش در زمینه مقابله با عناصری هستیم که در مسیر طریق جاده توسعه قرار دارد.
وی تصریح کرد که جاده توسعه شریان اقتصادی و فرصتی امیدوارکننده برای منافع، تاریخ و فرهنگ های مشترک است.
وی با اشاره به اینکه دولت عراق در مسیر نیازهای فعلی ملت عراق براساس اولویت های بررسی شده حرکت می کند، گفت که در مسیر خدمت به ملت و افزایش ارتباط با کشورهای همجوار از لحاظ جغرافیایی و دارای اشتراک از لحاظ فرهنگی حرکت می کنیم.



