اردن میزبان مذاکرات دولت یمن و انصار الله بر سر پرونده اسرا
پایتخت اردن، میزبان مذاکرات هیئت های دولت مورد حمایت عربستان در یمن و جماعت انصار الله یمن درخصوص پرونده اسرا و بازداشت شدگان بود.

میدل ایست نیوز: امان پایتخت اردن، میزبان مذاکرات هیئت های دولت مورد حمایت عربستان در یمن و جماعت انصار الله یمن درخصوص پرونده اسرا و بازداشت شدگان بود.
به گزارش روسیا الیوم، یک منبع دولتی در یمن گفت که مذاکرات جدید بین دو طرف از روز گذشته در امان آغاز شده است.
وی افزود که این رایزنی تحت اشراف و نظارت سازمان ملل برگزار می شود و سرنوشت همه اسرا و بازداشت شدگان از دو طرف را مشخص خواهد کرد.
منبع مذکور گفت که این هیئت ها از 5 نفر در دولت یمن و 5 نفر در جماعت انصار الله تشکیل شده است.
پیشتر یحیی محمد کزمان، رئیس هیئت دولت یمن در مذاکرات گفته بود که این مذاکرات با هماهنگی با دفتر فرستاده سازمان ملل در یمن برگزار می شود.
از طرفی دیگر عبدالقادر المرتضی، رئیس هیئت مذاکره کننده انصار الله گفته بود که دور جدید از مذاکرات بر سر پرونده اسرا در امان با نظارت سازمان ملل با هدف ایجاد راه حل برای موانع و اختلافات بر سر اجرای توافق پیشین انجام می شود.
سازمان ملل در مارس در سوئیس میزبان یک دور مذاکره میان طرف های درگیر در یمن بود که به موجب آن در آوریل بیش از 800 اسیر و بازداشتی میان دو طرف آزاد شدند.
همچنین بخوانید
دور جدید مذاکرات دولت یمن و انصار الله بر سر پرونده اسرا آغاز شد



