سیاسی

ادامه فعالیت پارلمان ترکیه در تعطیلات برای تصویب الحاق سوئد به ناتو

پارلمان ترکیه به کمیسیون امور خارجی اجازه داد تا در تعطیلات تابستانی دوماهه که از امروز آغاز می شود، فعالیت های خود را ادامه دهد.

میدل ایست نیوز: پارلمان ترکیه به کمیسیون امور خارجی خود اجازه داد تا در تعطیلات تابستانی دوماهه که از امروز آغاز می شود، فعالیت های خود را برای بررسی تصویب پیوستن سوئد به پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) ادامه دهد.

به گزارش «الشرق الاوسط» این تصمیم پارلمان ترکیه که امروز در روزنامه رسمی این کشور منتشر شد، راه را برای رایزنی ها در خصوص تلاش سوئد برای پیوستن بدون تاخیر به ناتو هموار کرد.

روزنامه رسمی ترکیه نوشت که پارلمان این کشور به آماده باش کمیسیون امور خارجی پیش از آغاز تعطیلات تابستانی رای مثبت داد.

گفتنی است ترکیه که درخواست پیوستن سوئد به ناتو را تصویب نکرده، روز دوشنبه با این درخواست موافقت کرد و سوئد نیز پس از ماه ها مذاکره، تعهدات در این باره به آنکارا داد.

پیوستن سوئد به ناتو، کنترل دریای بالتیک را از سوی این ائتلاف تثبیت خواهد کرد و دست برتر را در منطقه قطب شمال به ناتو خواهد داد.

گفتنی است هر دوی این مناطق از نقاط استراژیک برای روسیه است به خصوص در زمانی که این کشور درگیر جنگ با اوکراین است.

منبع
الشرق الاوسط

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 1 =

دکمه بازگشت به بالا