اقتصادیسیاسی

رونمایی عربستان و ژاپن از ابتکار عمل مشترک در تولید انرژی پاک

عربستان و ژاپن بیانیه مشترکی درباره ابتکار عمل «منار» برای همکاری در زمینه انرژی پاک صادر کردند.

میدل ایست نیوز: عربستان و ژاپن بیانیه مشترکی درباره ابتکار عمل «منار» برای همکاری در زمینه انرژی پاک صادر کردند.

به گزارش «الخلیج آنلاین» طبق این بیانیه، هدف از ابتکار منار، پیشگامی عربستان و ژاپن در طرح های انرژی پاک و مواد پیشرفته پایدار و اطمینان از سازگاری زنجیره تامین است.

این ابتکار شامل تولید برخی از مواد پایدار و مشارکت شرکت های پیشرو عربستان و ژاپن برای تولید برخی از اجزای زنجیره تامین نیرو است.

ابتکار منار برخی از این طرح ها را در جهت گذار به انرژی پاک توسعه می دهد که هدف از آن، تحقق سازگاری بخش انرژی و زنجیره تامین و توسعه مواد پایدار و نیز تبادل اطلاعات و تحقیقات است.

عربستان و ژاپن تصمیم دارند روابط تجاری خود در بخش انرژی را تنوع بخشند و در همین راستا به دنبال تحقق اهداف دارای منافع مشترک هستند.

عبدالعزیز بن سلمان، وزیر انرژی عربستان، گفت که این کشور به همکاری خود با ژاپن در زمینه تولید هیدروژن پاک و آمونیاک و نیز توسعه زیرساخت های اجرای اقتصاد چرخشی کربن ادامه می دهد.

وی افزود که عربستان در تحقق امنیت در تامین نفت ژاپن از طریق ذخیره سازی نفت خام خود در تاسیسات استراتژیک در جزیره اوکیناوا و نیز حفظ جایگاهش به عنوان شریک و منبع قابل اعتماد برای تامین نفت خام ژاپن ادامه می دهد.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − چهار =

دکمه بازگشت به بالا