شلیک راکت به یک شهرک اسرائیلی
گردان العیاش اعلام کرد در پاسخ به یورش به مسجد الاقصی یک راکت به شهرک رام اون در اطراف جنین شلیک کرده است.

میدل ایست نیوز: گردان العیاش فلسطین اعلام کرد در پاسخ به یورش به مسجد الاقصی یک راکت به شهرک رام اون در اطراف جنین شلیک کرده است.
به گزارش «الجزیره» گردان العیاش روز پنجشنبه اعلام کرد: رزمندگان ما شهرک رام اون در اطراف جنین را با یک راکت از نوع قسام 1 هدف قرار دادند.
رادیو ارتش اسرائیل اعلام کرد که مقامات نظامی اسرائیل در حال بررسی گزارش ها مبنی بر شلیک راکت از جنین به سمت مناطق اسرائیلی هستند.
ده ها شهرک نشین روز پنجشنبه به رهبری بن غفیر، به مناسبت یادبود آنچه «تخریب معبد» خوانده می شود، گروه گروه از سمت باب المغاربه به الاقصی یورش بردند و در صحن های آن مراسم نژادپرستانه تلمودی انجام دادند.
تعدادی از اعضای کنست و مقامات دولت اسرائیل نیز به این یورش پیوستند.
این سومین یورش بن غفیر به مسجدالاقصی از زمان روی کار آمدنش به عنوان وزیر امنیت داخلی اسرائیل است.