اقتصادی

ازسرگیری پروازهای مستقیم بغداد به چند شهر آلمان و دانمارک

وزارت حمل و نقل عراق اعلام کرد که پروازهای مستقیم بغداد به چند شهر در آلمان و دانمارک از 10 نوامبر پیش رو از سر گرفته خواهد شد.

میدل ایست نیوز: وزارت حمل و نقل عراق اعلام کرد که پروازهای مستقیم عراق به آلمان و دانمارک از سر گرفته شده است.

به گزارش «الفرات نیوز» دفتر اطلاع‌رسانی وزارت حمل و نقل عراق با اعلام مذاکرات و دیدارهای مکرر «رزاق محیبس السعداوی» وزیر حمل و نقل عراق، با مقامات بلندپایه اروپایی درباره ازسرگیری پروازهای مستقیم میان بغداد و شهرهای اروپا، تأکید کرد که این مذاکرات به نتیجه رسیده است.

این دفتر تأکید کرده که از 10 نوامبر آینده هفته‌ای 7 پرواز از بغداد به مقصد دوسلدورف، فرانکفورت، برلین، کپنهاگ، مونیخ با پروازهای شرکت هواپیمایی العراقیه برگزار خواهد شد.

در این بیانیه آمده که این بازگشایی مسیرهای پروازی منافع بسیاری برای مردم عراق دارد و چشم‌اندازهای تازه‌ای در روابط عراق با کشورهای اروپایی باز خواهد کرد.

وزارت حمل و نقل عراق این دستاورد را گام تازه ای در مسیر برداشته شدن محرومیت‌های اروپایی از خطوط هواپیمایی عراق دانست.

منبع
الفرات نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

13 − یک =

دکمه بازگشت به بالا