اقتصادی

وام امریکا به عراق برای سرویس نیروگاه‌های برق

وزیر دارایی عراق توافق نامه ای با بانک «جی پی مورگان» برای تأمین مالی سرویس نیروگاه های برق عراق توسط «جنرال الکتریک» امضا کرد.

میدل ایست نیوز: طیف سامی، وزیر امور دارایی عراق، امروز یکشنبه ( 12 نوامبر)، توافق نامه ای با بانک «جی پی مورگان» برای تامین مالی پروژه سرویس نیروگاه های برق عراق با مشارکت جنرال الکتریک به مبلغ 257 میلیون دلار، امضا کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق (واع) بر اساس تصمیم هیئت دولت عراق در سال جاری، اختیار امضای این قرارداد که با ضمانت بانک صادرات ـ واردات امریکا تأمین شده به وزیر دارایی واگذار شده است.

طیف سامی، در مراسم امضای این توافق نامه گفت که تامین مالی این پروژه در افزایش بازدهی نیروگاه های تولید برق در عراق کمک شایانی خواهد کرد و این امر، موجب افزایش تولید برق، مدیریت تراز عرضه و تقاضا و تامین برق مورد نیاز شهروندان در تمامی استان ها خواهد شد.

وزارت امور دارایی پیش از این، دو توافق نامه وام برای تامین مالی پروژه گسترش پالایشگاه بصره با آژانس همکاری های بین المللی ژاپن (جایکا) امضا کرده بود تا از این وام ها بتواند علاوه بر حفظ رشد و اجرای پروژه های مهم و حیاتی، در حفظ و توسعه زیرساخت ها و پروژه های استراتژیک استفاده کند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 4 =

دکمه بازگشت به بالا