خبر اولسیاسی

تاکید السودانی بر حفاظت از هیئت های دیپلماتیک و مستشاران ائتلاف بین المللی

نخست وزیر عراق در دیدار سفیر امریکا به پایبندی عراق بر حفاظت از هیئت های دیپلماتیک و حفاظت از مستشاران امنیتی ائتلاف بین المللی تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: الینا رومانوسکی، سفیر امریکا در بغداد، با محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق دیدار کرد.

براساس بیانیه نخست وزیری عراق، در این دیدار، روابط دوجانبه و همکاری مشترک در زمینه های مختلف بررسی شد.

دو طرف همکاری میان بانک مرکزی عراق و خزانه داری امریکا را که دو طرف هفته آینده نشستی مشترک خواهند داشت، بررسی کردند.

حوادث فاجعه بار در غزه و جنایت های کشتار جمعی که اسرائیل علیه غیرنظامیان بی گناه مرتکب می شود، از دیگر محورهای گفت وگوی طرفین بود.

در این دیدار به حجم تعرضات خطرناک و نقض حقوق فلسطینیان و وخامت اوضاع انسانی اشاره کرد.

السودانی بر موضع ثابت و اصولی عراق در قبال مسئله فلسطین و لزوم توقف تجاوزات اسرائیل، بازگشایی گذرگاه های امن و اجازه ورود کمک های غذایی و پزشکی علاوه بر تضمین حقوق فلسطینیان در زندگی با کرامت و امن تاکید کرد.

وی به پایبندی عراق به حفاظت از هیئت های دیپلماتیک و حفاظت از مستشاران امنیتی ائتلاف بین المللی اشاره و تاکید کرد که دستگاه های امنیتی به وظایف قانونی خود در حفظ امنیت و ثبات در عراق تاکید کرد.

منبع
نخست وزیری عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × یک =

دکمه بازگشت به بالا