وزارت کشور عراق آماده دریافت پرونده امنیتی 3 استان جدید
وزارت کشور عراق اعلام کرد که امسال آماده دریافت پرونده های امنیتی 3 استان جدید است.

میدل ایست نیوز: وزارت کشور عراق اعلام کرد که امسال آماده دریافت پرونده های امنیتی 3 استان جدید است.
به گزارش الفرات نیوز، مقداد میری، سخنگوی وزارت کشور عراق گفت که این وزارتخانه امسال آماده دریافت پرونده های امنیتی استان های نینوا، الانبار و صلاح الدین است.
وی اشاره کرد که این وزارتخانه پیشتر پرونده های امنیتی استان های ذی قار، المثنی، نجف، واسط، بابل و دیوانیه را دریافت کرده بود.
میری تاکید کرد که نیروهای امنیتی توانستند با موفقیت این پرونده هایی که دریافت کرده بودند را مدیریت کنند.
سخنگوی وزارت کشور عراق تاکید کرد که این وزارتخانه از طریق آموزش و آماده سازی نیروهای امنیتی در راستای تحقق امنیت در استان هایی که پرونده امنیت آن را تحویل خواهد گرفت، تلاش می کند.
میری گفت که وزارت کشور در تلاش است پرونده امنیتی همه استان ها به جز بغداد، کرکوک، میسان و بصره را دریافت کند و این استان ها نیز در سال 2025 تحویل وزارت کشور خواهند شد.