خبر اولسیاسی

الشرق الاوسط بررسی کرد؛
گروه‌های مسلح و داعش موانع هسته‌ای شدن عراق

عراق در حالی قصد دارد به سمت استفاده از انرژی هسته‌ای حرکت کند که وجود گروه‌های مسلح و هسته های داعش در این کشور نگرانی‌هایی را ایجاد کرده است.

میدل ایست نیوز: روزنامه الشرق الاوسط با انتشار گزارشی درباره تلاش‌های عراق برای دستیابی به انرژی هسته‌ای صلح‌آمیز نوشت محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق، پس از قریب به 43 سال از بمباران و نابودی اولین رآکتور هسته ای عراق به دست رژیم صهیونیستی، بر عزم کشورش برای انجام فعالیت‌های هسته‌ای برای اهداف صلح‌آمیز تاکید کرد.

این منبع با اشاره به دیدار روز دوشنبه رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی با السودانی نخست وزیر عراق در بغداد تصریح کرد نخست وزیر عراق تمایل کشورش را برای به دست آوردن جایگاه و موقعیت طبیعی کشورش در عرصه بین المللی و مشارکت در فعالیت‌های صلح‌آمیز در زمینه انرژی اتمی ابراز و تاکید کرد عراق مشتاقانه منتظر کمک آژانس انرژی اتمی در توسعه برنامه‌ها و پروژه‌های مرتبط با این موضوع در بخش توسعه و  کاربردهای انرژی هسته‌ای برای اهداف صلح آمیز است.

الشرق الاوسط با اشاره به حمله هوایی رژیم صهیونیستی در سال 1981 به یکی از این سایت‌ها و حملات هواپیماهای امریکایی دو سایت دیگر در طول جنگ خلیج فارس در سال 1991 پس از تهاجم عراق به کویت در سال 1990، نوشت: در زمانی که عراق امروز مرحله جدیدی را در زمینه انرژی هسته‌ای آغاز می‌کند، این سوال مطرح است که چگونه می‌توان ترس طرف‌های خارجی از وجود یک راکتور هسته‌ای حتی صلح‌آمیز را با وجود گروه‌های مسلح  شبه نظامی وابسته به ایران که برخی از آنها علیه امریکایی‌ها جنگ می‌کنند، از بین برد.

این منبع در پایان تصریح کرد که افزون بر این، عراق نیز شاهد فعالیت هسته‌های تروریستی وابسته به داعش است که  این امر خود می تواند نگرانی‌های بیشتری را ایجاد کند.

منبع
الشرق الاوسط

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده + چهار =

دکمه بازگشت به بالا