نام رژیم صهیونیستی در فهرست سیاه کودک آزاران سازمان ملل
دبیر کل سازمان ملل از گنجاندن نام رژیم صهیونیستی در کنار سازمان های تروریستی مانند داعش، القاعده و بوکو حرام خبر داد.

میدل ایست نیوز: دبیر کل سازمان ملل متحد از تصمیم این سازمان به گنجاندن نام رژیم صهیونیستی در زمره فهرست سیاه کشورها و سازمان هایی خبر داد که به کودکان آسیب وارد می کنند.
به گزارش خبرگزاری رسمی فلسطین (وفا)، آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل، به سرلشکر هایدی سیلبرمن «وابسته دفاع از اسرائیل» در کشور امریکا، اطلاع داد که این سازمان در نهایت تصمیم گرفته است، رژیم اسرائیل را (به خاطر اقداماتش علیه کودکان فلسطینی)، در فهرست سیاه کشورها و سازمان هایی مانند داعش، القاعده و بوکوحرام قرار داهد که در مناطق درگیری به کودکان آسیب وارد می کنند.
روزنامه اسرائیلی یدیعوت آحارونوت در گزارشی نوشت: تمام تلاشهای تل آویو برای متقاعد کردن گوترش به منظور اجتناب از این اقدام شکست خورده است و اسرائیل در فهرست سیاهی قرار خواهد گرفت که هفته آینده طی گزارشی منتشر خواهد شد و در اختیار اعضای شورای امنیت قرار خواهد گرفت تا در 26 ژوئن مورد بحث قرار گیرد.
گزارش کانال 13 رژیم صهیونیستی نیز حکایت از آن دارد که دبیرکل سازمان ملل متحد علیرغم تلاشهای اسرائیل برای متقاعد کردن وی به پس گرفتن این اقدام، این تصمیم را اتخاذ کرده است.
پیشتر رسانه های اسرائیلی نظیر یدیعوت آحارونوت و پایگاه اینترنتی وای نت فاش کردند که پس از اظهار نظرهای فراوان گوترش علیه اسرائیل، ترس واقعی در رابطه با این اقدام ایجاد شده بود. این منابع افزودند دبیرکل فعلی از اسرائیل متنفر است و دیگر نمی توان بر او تأثیر گذاشت.
سال گذشته، کشورهایی مانند افغانستان، کنگو، مالی، میانمار، سومالی، سودان، یمن، سوریه و همچنین سازمان هایی مانند القاعده، داعش، الشباب و بوکوحرام در این فهرست قرار گرفتند.
گفتنی است ادامه تجاوزات رژیم صهیونیستی به نوار غزه از اکتبر گذشته تا کنون منجر به شهادت 36654 شهروند از جمله حدود 15500 کودک و حدود 10300 زن و مجروح شدن 83309 نفر شده است که اکثریت آنها کودک و زن بوده اند.