آغاز عملیات زمینی رژیم صهیونیستی در شهر غزه
ارتش رژیم صهیونیستی، اعلام کرد که شب گذشته، یک عملیات زمینی در شهر غزه از جمله در مقر آژانس امداد و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی را آغاز کرده است.

میدل ایست نیوز: ارتش رژیم صهیونیستی، امروز دوشنبه اعلام کرد که شب گذشته، یک عملیات زمینی در شهر غزه از جمله در مقر آژانس امداد و کاریابی برای پناهندگان فلسطینی (اونروا) را آغاز کرده است.
به گزارش آناتولی، در بیانیه ارتش رژیم صهیونیستی آمده است که نیروهای ارتش و دستگاه امنیت عمومی (شاباک) تحت فرماندهی لشکر 99، شب گذشته، عملیاتی را در شهر غزه و مقر اونروا در این منطقه آغاز کردند.
ارتش رژیم صهونیستی ادعا کرد که این عملیات را با توجه به دریافت داده های اطلاعاتی مبنی بر حضور عناصری از حماس و جهاد اسلامی آغاز کرده است.
در رابطه با مقر اونروا نیز ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مقر آن شامل ابزارهای رزمی و اتاق های بازداشت و تحقیقاتی متعلق به حماس است.
ارتش رژیم صهیونیستی همچنین ادعا کرد که شماری از عناصر حماس را کشته و تونل گسترده ای در زیر مقر اونروا را ویران کرده است.
اونروا هنوز واکنشی به این عملیات نظامی رژیم صهیونیستی نشان نداده است.



