سیاسی

انهدام ۴ پهپاد انصارالله یمن توسط سنتکام

فرماندهی مرکزی امریکا از انهدام ۴ پهپاد انصارالله یمن خبر داد.

میدل ایست نیوز: فرماندهی مرکزی امریکا (سنتکام)، امروز دوشنبه اعلام کرد که طی 24 ساعت گذشته نیروهای سنتکام دو پهپاد را در مناطق تحت کنترل انصارالله یمن منهدم کردند.

به گزارش العربیه، سنتکام افزود که نیروهای شریک ما دو پهپاد متعلق به انصارالله یمن را بر فراز خلیج عدن منهدم کردند.

فرماندهی مرکزی امریکا در ادامه این پهپادها را تهدیدی قریب الوقوع برای نیروهای امریکایی و ائتلاف بین المللی و کشتی های تجاری در منطقه به شمار آورد.

سنتکام بیان کرد که این حملات در راستای حفاظت از آزادی دریانوردی و ایمن‌تر کردن آب های بین المللی برای نیروهای امریکایی و نیروهای ائتلاف بین المللی و کشتی های تجاری انجام شده است.

گفتنی است روز گذشته، ماموریت نیروی دریایی اتحادیه اروپا برای حفاظت از کشتی‌های تجاری در دریای سرخ اعلام کرد که دو پهپاد را در منطقه خلیج عدن منهدم کرده است.

انصار الله یمن در حمایت از مردم فلسطین، کشتی‌های اسرائیلی، امریکایی و بریتانیایی و کشتی‌هایی که به سمت بنادر فلسطین اشغالی می‌روند را هدف حمله قرار می‌دهد.

گفتنی است امریکا و بریتانیا اخیراً ده‌ها حمله هوایی به چند استان یمن از جمله صنعا، الحدیده، حجه، صعده، تعز و ذمار انجام دادند.

منبع
العربیه

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 4 =

دکمه بازگشت به بالا