اقتصادی

هواپیمایی قطر 60 فروند بوئینگ نسل جدید به ناوگان خود اضافه می‌کند

شرکت هواپیمایی قطر نخستین گروه از هواپیماهای ثبت سفارش شده بوئینگ 777-9 را در سال 2025 دریافت خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: روزنامه قطری الشرق از دریافت 60 فروند هواپیمای بوئینگ 777-9 در قالب نخستین گروه از هواپیماهای خریداری شده این کشور تا سال آینده خبر داد.

به گزارش الخلیج آنلاین، این گروه از هواپیماها در فهرست سفارش هواپیمایی قطر برای خرید هواپیماهای بوئینگ 777-9 مجهز به نسل جدید صندلی‌های پیشرفته «کیو سوئیت» قرار دارند که در واقع جدیدترین محصول این شرکت در کابین کلاس تجاری به شمار می‌آیند و وجه تمایز آنها داشتن جا و ظرفیت فراوان با قابلیت جابه‌جایی 426 مسافر است.

در همین حال «قطر ایرویز» قرار است 34 فروند هواپیمای باری بوئینگ 777-8F نیز دریافت کند که با ثبت این تعداد هواپیما، تعداد کل هواپیماهای بوئینگ B777X ثبت سفارش شده این شرکت، به 94 هواپیمای تجاری و باری هوایی خواهد رسید.

گفتنی است «استفانی پوپ»، رئیس و مدیر عامل هواپیماهای تجاری بوئینگ، با ابراز خرسندی از خریدهای قطر ایرویز تصریح کرد این شرکت هواپیمایی یکی از شرکت‌های پیشرو صنعت هواپیمایی به شمار می‌آید.

از سوی دیگر شرکت هواپیمایی قطر در راستای ارتقای سطح خود به توافقی برای خرید سهام شرکت ایرلینک، بزرگترین شرکت هواپیمایی منطقه ای در آفریقای جنوبی نزدیک شده و مذاکرات مفصلی در خصوص سرمایه‌گذاری در این زمینه انجام داده است.

منبع
الخلیج آنلاین

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − دو =

دکمه بازگشت به بالا