سیاسی
بلینکن فردا به اراضی اشغالی سفر میکند
وزارت خارجه امریکا خبر داد وزیر خارجه این کشور، در چارچوب تلاشهای دیپلماتیک برای انعقاد توافق آتشبس در غزه، به اراضی اشغالی سفر خواهد کرد.

میدل ایست نیوز: وزارت خارجه امریکا اعلام کرد آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور فردا شنبه (17 اوت) در راستای ادامه تلاش های دپلماتیک برای دستیابی به توافق بر سر آتش بس در غزه به «اسرائیل» سفر خواهد کرد.
به گزارش آناتولی، در همین راستا، پایگاه عبری واینت ضمن اعلام خبر سفر بلینکن به «اسرائیل»، افزود این سفر دو روزه خواهد بود.
این پایگاه در ادامه تصریح کرد قرار بود سفر وزیر خارجه امریکا در این هفته انجام شود اما شاید به علت ترس از حمله ایران یا حزب الله لبنان این سفر به بعد از نشست دوحه موکول شد.
پایگاه مذکور خاطر نشان کرد اکنون بار دیگر هماهنگی ها برای سفر بلینکن آغاز شده و پیش بینی می شود که وی به دیگر کشورهای خاورمیانه نیز سفر کند.