روزنامه دانمارکی:نتانیاهو با پایان جنگ به زبالهدان تاریخ میپیوندد
یک روزنامه دانمارکی نوشت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی از این بیم دارد که اگر جنگ غزه را متوقف کند باید به زبالهدان تاریخ بپیوندد.

میدل ایست نیوز: یک روزنامه دانمارکی نوشت: نخست وزیر رژیم صهیونیستی از این بیم دارد که اگر جنگ غزه را متوقف کند باید به زباله دان تاریخ بپیوندد.
به گزارش العربی الجدید، روزنامه دانمارکی پُلتیکن روز سهشنبه با اشاره به اعتراضات گسترده در خیابانهای فلسطین اشغالی، تصریح کرد: بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل تحت فشار کاملا بیسابقهای قرار دارد.
این روزنامه با اشاره به اینکه نتانیاهو از این میترسد که برقراری آتش بس در غزه او را به زبالهدان تاریخ بفرستد، نوشت: او تا به حال هرگز تحت این حجم از فشار امریکا به عنوان همپیمان همیشگی و ضروری خود، رای دهندگان، نهادهای نظامی، یوآو گالانت وزیر دفاع قرار نداشته است.
پلتیکن با اشاره به تظاهرات بیش از 300 هزار نفری و همچنین ورود اتحادیههای کارگری به صف اعتراضات علیه نتانیاهو نوشت: توافق مبادله اسرا مورد حمایت سطوح نظامی و امنیتی مانند رئیس ستاد کل ارتش، هرزی هالوی و روسای موساد و شین بت، است که معتقدند این امر باعث تقویت جایگاه امنیتی و استراتژیک این رژیم خواهد شد.