اونروا: خشونت و تخریب در کرانه باختری باید فورا متوقف شود
آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (اونروا) هفته گذشته را مرگبارترین هفته برای فلسطینیهای کرانه باختری دانست و تاکید کرد اعمال خشونتآمیز و تخریب در این کرانه، باید فورا متوقف شود.

میدل ایست نیوز: آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی (اونروا) اعلام کرد: «هفته گذشته، مرگبارترین هفته برای غیرنظامیان فلسطینی در کرانه باختری از نوامبر 2023 بوده است به طوری که چندین نفر از جمله 7 کودک جان باختند».
به گزارش روسیا الیوم، اونروا در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «با تداوم جنگ در غزه اعمال خشونت آمیز و تخریب در کرانه باختری، در هر ساعت افزایش می یابد و این امری غیر قابل قبول است و باید فورا متوقف شود».
همزمان با جنگ مداوم در غزه که از 7 اکتبر 2023 آغاز شد، ارتش رژیم صهیونیستی عملیات خود را افزایش داده و شهرک نشینان تجاوزات خود در کرانه باختری را تشدید کردند که در نتیجه این اعمال، 691 غیرنظامی شهید و حدود 5 هزار و 700 نفر مجروح و بیش از 10 هزار و 400 نفر بازداشت شدهاند.
در چارچوب این تشدید تنش، در 28 اوت، ارتش رژیم صهیونیستی عملیات نظامی در کرانه باختری که گستردهترین عملیات از سال 2002 به شمار میآید را آغاز کرد که در پی این عملیات، 39 غیرنظامی شهید و 150 نفر مجروح و دهها نفر بازداشت شدند.