سیاسی

طالبانی: بحران حقوق در اقلیم کردستان عراق به زودی حل می‌شود

معاون نخست وزیر اقلیم کردستان عراق درخصوص مسأله حقوق به تأخیر افتاده گفت که گام‌های مثبتی برای حل بحران با بغداد برداشته می‌شود.

میدل ایست نیوز: قباد طالبانی، معاون نخست وزیر اقلیم کردستان عراق گفت که انتخابات پارلمانی اقلیم کردستان در موعد مقرر خود برگزار می‌شود.

به گزارش شفق نیوز، وی در کنفرانسی مطبوعاتی گفت که پیام ما واضح است: انتخابات باید سالم و شفاف باشد و تبلیغات انتخابات باید به دور از هرگونه نابسامانی و درگیری برگزار شود.

طالبانی درخصوص مسأله حقوق به تأخیر افتاده گفت که گام‌های مثبتی برای حل بحران با بغداد برداشته می‌شود.

معاون نخست وزیر اقلیم کردستان عراق گفت که به زودی یک هیئت از برای تداوم مذاکرات درخصوص حل بحران حقوق به خصوص حقوق بازنشستگان به بغداد می‌رود.

وی درباره مسأله سرشماری ساکنان در مناطق مورد مناقشه اربیل و بغداد نیز تاکید کرد که نباید از مسأله سرشماری برای اهداف سیاسی یا به عنوان عامل فشاری بر کرد‌ها در این مناطق استفاده کرد.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه − شش =

دکمه بازگشت به بالا