دسته‌بندی نشدهسیاسی

حملات سنگین هوایی و توپخانه‌ای به مناطق وسیعی از نوار غزه و قطع اینترنت در جنوب و مرکز

ارتش رژیم صهیونیستی طی شب گذشته و بامداد امروز مناطق وسیعی از نوار غزه از جمله مدرسه آوارگان در النصیرات را هدف حملات سنگین خود قرار داد.

میدل ایست نیوز: ارتش رژیم صهیونیستی طی شب گذشته و بامداد امروز مناطق وسیعی از نوار غزه از جمله مدرسه آوارگان در النصیرات را هدف حملات سنگین خود قرار داد.

به گزارش الجزیره، توپخانه و جنگنده‌های ارتش رژیم صهیونیستی طی شب گذشته و بامداد امروز دوشنبه مناطق وسیعی در نوار غزه از جمله مدرسه‌ای در اردوگاه النصیرات را که محل اسکان آوارگان بود، به شدت مورد حمله قرار دادند.

بر اساس این گزارش، این حملات به شهید و زخمی شدن ده‌ها تن منجر شده است و اینترنت در برخی مناطق جنوبی و مرکز نوار غزه هم به سبب آن قطع شد.

در بمباران مدرسه خالد بن ولید در شرق اردوگاه النصیرات، سه تن از جمله یک کودک و زن به شهادت رسیدند و شمار دیگری نیز زخمی شدند که حال بیشتر مجروحان هم وخیم اعلام شده است.

در دیرالبلح نیز یک منزل در اطراف بیمارستان شهداءالاقصی بمباران شد که 5 تن از جمله 4 کودک به شهادت رسیدند و شمار دیگری هم زخمی شدند.

در شمال نوار غزه، در جریان بمباران منزلی در اردوگاه جبالیا، تعدادی از فلسطینیان زخمی شدند و تیم‌های امداد و نجات به جستجوی مفقودان در زیر آوار منزل ویران شده ادامه می‌دهند.

گفتنی است جنگ و تجاوزات رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر گذشته و در پی عملیات طوفان الاقصی علیه نوار غزه همچنان ادامه دارد که بر اساس آماری که وزارت بهداشت در غزه، روز یکشنبه 22 سپتامبر اعلام کرد آمار شهدا به 41 هزار و 431 تن و آمار مجروحان به حدود 96 هزار تن رسیده است.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه × 1 =

دکمه بازگشت به بالا