سیاسی

رایزنی امیر قطر و ولیعهد کویت در باره تحولات منطقه

امیر قطر و ولیعهد کویت در نیویورک دیدار و در باره روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی گفت‌وگو کردند.

میدل ایست نیوز: تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر در نیویورک از صباح خالد الحمد الصباح، ولیعهد کویت استقبال کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی قطر (قنا)، در ابتدای این دیدار الصباح درود مشعل الاحمد الجابر الصباح، امیر کویت به بن حمد و آرزوی سلامت، خوشبختی، توسعه و شکوفایی را برای ملت قطر به امیر قطر ابلاغ کرد.

دو طرف در ادامه این دیدار روابط برادرانه دو کشور و راه‌های تقویت و توسعه آن را بررسی و در باره بارزترین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی تبادل نظر کردند.

گفتنی است ولیعهد کویت پیش از این با رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، عبدالله دوم، پادشاه اردن، محمد شیاع السودانی، نخست وزیر عراق دیدار و رایزنی کرده بود.

منبع
قنا

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

دکمه بازگشت به بالا