سیاسی

از سرگیری پروازهای فلای دبی به ایران، عراق، اردن و اراضی اشغالی

شرکت هواپیمایی فلای دبی، پروازهای خود به ایران، عراق، اردن و اراضی اشغالی را از فردا، از سر خواهد گرفت.

میدل ایست نیوز: شرکت هواپیمایی فلای دبی در بیانیه‌ای اعلام کرد پروازهای خود به ایران، عراق و اردن و اراضی اشغالی را از جمعه 4 اکتبر، از سر خواهد گرفت.

به گزارش الجزیره، همزمان با تشدید حملات رژیم صهیونیستی به لبنان، این شرکت اماراتی دوشنبه گذشته از تمدید تعلیق پروازهای خود به فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری در بیروت، پایتخت لبنان و از آن، تا 3 اکتبر خبر داد بود.

از بیست و سوم سپتامبر، فلای دبی پروازهای خود به بیروت را به علت تنش‌های موجود به حالت تعلیق درآورد و در سی ام همان ماه، از تمدید آن تا 3 اکتبر خبر داد.

این شرکت هواپیمایی، از سرگیری پروازهای به بیروت را همچنان اعلام نکرده است.

از دوشنبه گذشته، اکثر شرکت‌های هواپیمایی بین‌المللی، پروازهای خود به مقصد بیروت و بالعکس را لغو کردند.

منبع
الجزیره

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

16 − یک =

دکمه بازگشت به بالا