اجتماعیسیاسی

بازگشت سه هزار خانوار آواره به موصل

کمیته مهاجرت پارلمان عراق ضمن اشاره به وجود اقدامات امنیتی گسترده در راستای تسهیل بازگشت آوارگان به مناطق خود، از بازگشت سه هزار خانواده آواره به موصل خبر داد.

میدل ایست نیوز: شریف سلیمان، عضو کمیته مهاجرت پارلمان عراق ضمن اشاره به وجود اقدامات امنیتی گسترده در راستای تسهیل بازگشت آوارگان به مناطق خود و ثبت بازگشت داوطلبانه این آوارگان، از بازگشت سه هزار خانواده آواره به منطقه حسن شامی در موصل خبر داد.

به گزارش الصباح، سلیمان بیان کرد دولت اقلیم کردستان عراق از تلاش‌های دولت مرکزی، در خصوص پرونده آوارگان حمایت می‌کند و در تلاش است تا با همکاری مشترک با دولت فدرال به ویژه در زمینه اجرای اقدامات امنیتی و خدماتی و بهداشتی در مناطق آزاد شده که از کمبود خدمات و حمایت لجستیکی رنج می‌برند، به بسته شدن این پرونده کمک کند.

از طرفی دیگر، علی عباس جهانگیر، سخنگوی وزارت مهاجرت و امور مهاجران عراق تصریح کرد این وزارتخانه با مقامات مسئول در وزارت داخله اقلیم کردستان عراق در راستای بررسی پیشنهادها و حل مشکلات مربوط به بازگشت آوارگان و ارائه گزارش مربوط به این مسأله به هیئت دولت برای تسهیل بازگشت آوارگان حاضر در اردوگاه‌های این اقلیم، هماهنگی‌هایی انجام داده است.

جهانگیر بیان کرد با وجود اختلاف نظرها در باره پرونده آوارگان میان اربیل و بغداد، بازگشت آوارگان ادامه دارد و برای افزایش شمار آوارگان بازگشته از طریق طرح جدید ملی، تلاش می‌کنیم.

گفتنی است بسیاری از خانواده‌های ساکن شمال عراق در نتیجه جنگ داعش مجبور به ترک خانه و مناطق اصلی خود شده‌اند و طرح بازگشت تمامی آوارگان و بستن اردوگاه‌ها یکی از مهم‌ترین مسائل دولت عراق به شمار می‌آید.

منبع
الصباح

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =

دکمه بازگشت به بالا