سیاسی

دستور وزیر کشور عراق برای تشدید تلاش‌های اطلاعاتی

وزیر کشور عراق دستور تشدید تلاش‌های اطلاعاتی و عدم اجازه به هرگونه تخلف امنیتی را صادر کرد.

میدل ایست نیوز: عبدالامیر الشمری، وزیر کشور عراق دستور تشدید تلاش‌های اطلاعاتی و عدم اجازه به هرگونه تخلف امنیتی را صادر کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق، در بیانیه وزارت کشور عراق آمده است که الشمری، ریاست کنفرانسی امنیتی در فرماندهی پلیس الرصافه در استان بغداد را برعهده داشت.

در این کنفرانس، وضعیت امنیتی در این حوزه استحفاظی و حضور نیروهای امنیتی، اجرای قانون و مبارزه با جرائم بررسی شد.

وزیر کشور عراق بر اهمیت حضور نیروهای گشت به بهترین شیوه به گونه‌ای که نیروهای پلیس فدرال، پشتیبان سایر بخش‌های پلیس باشند، تاکید کرد.

وی دستور داد که مدیر پلیس، مسئول منطقه حوزه استحفاظی که در آن قرار دارد باشد.

الشمری ضمن تحسین تلاش‌های گسترده سهیم در ثبات امنیتی کشور، بر اهتمام گسترده به اجرای وظایف و تشدید تلاش‌های اطلاعاتی و اجرای احکام بازداشت و عدم اجازه برای هیچ تخلف امنیتی و کشف جرائم و جلوگیری از آن تاکید کرد.

منبع
خبرگزاری رسمی عراق

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نه + یک =

دکمه بازگشت به بالا