سیاسی
آلمان خواستار راه حل دیپلماتیک برای گذر از بحران لبنان شد
وزیر خارجه آلمان در سفر به بیروت پایتخت لبنان بر ضرورت در پیش گرفتن راه حل دیپلماتیک بین لبنان و رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

میدل ایست نیوز: «آنالنا بِـربوک» وزیر امور خارجه آلمان روز چهارشنبه به منظور پیگیری مذاکرات آتش بس وارد بیروت پایتخت لبنان شد.
به گزارش روسیا الیوم، «آنالنا بِـربوک» طی سخنانی تصریح کرد: مأموریت ما اکنون دستیابی به یک راهحل دیپلماتیک مناسب برای پایان دادن به درگیری بین اسرائیل و لبنان پس از موفقیت اسرائیل در تضعیف حزبالله است.
وی تاکید کرد: آنچه اکنون مهم است همکاری با شرکایمان در امریکا، اروپا و جهان عرب برای یافتن یک راه حل دیپلماتیک و قابل قبول است که از منافع امنیتی مشروع اسرائیل و لبنان محافظت کند.
در همین ارتباط وبگاه «لبنان ۲۴» گزارش داد، وزیر خارجه آلمان و هیئت همراه وی برای دیدار با نبیه بری، رئیس مجلس لبنان، وارد منطقه عین التینه شدند.



