
میدل ایست نیوز: فاکس نیوز به نقل از یک مقام مسئول اعلام کرد اسرائیل پیش از حمله به ایران کاخ سفید را از طرحهای خود آگاه ساخت.
به گزارش الجزیره، این منبع افزود جو بایدن، رئیس جمهور امریکا در جریان آخرین تحولات در باره حملات اسرائیل در ایران بوده است.
پیش از این دانیال هاگاری، سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: در پاسخ به چندین ماه حملات مستمر از رژیم ایران علیه کشور اسرائیل، هماکنون ارتش اسرائیل در حال انجام حملات دقیق به اهداف نظامی در ایران است.
هاگاری افزود: رژیم مستقر در ایران و نائبانش در منطقه از ۷ اکتبر به صورت بیامان، از ۷ جبهه به اسرائیل حمله کردهاند و از جمله، به صورت مستقیم از خاک ایران ما را هدف حمله قرار دادهاند.
وی بیان کرد: اسرائیل همانند هر کشور دارای حاکمیت ارضی دیگر در دنیا حق و وظیفه پاسخ دادن دارد. ما هر اقدام لازم را برای دفاع از کشور و مردم اسرائیل را انجام خواهیم داد.