سیاسی

تاکید رئیس جمهور عراق و ولیعهد کویت بر حل مسائل باقی مانده بین دو کشور

رئیس جمهور عراق و ولیعهد کویت بر ضرورت تقویت همکاری‌های دوجانبه و حل مسائل معلق مانده در چارچوب فعال‌سازی کمیته‌های مشترک تاکید کردند.

میدل ایست نیوز: ولیعهد کویت، اعلام کرد کشورش آماده حمایت از عراق در اجرای پروژه راهبردی «جاده توسعه» است که از بندر بزرگ «الفاو» تا غرب قاره اروپا امتداد خواهد یافت.

به گزارش شفق نیوز، صباح خالد الحمد المبارک الصباح، ولعیهد کویت در دیدار با جمال عبداللطیف رشید رئیس جمهور عراق در حاشیه اجلاس اقلیمی کاپ ۲۹ در باکو، از پروژه راهبردی جاده توسعه که عراق نیز یکی از طرف‌های آن است، استقبال و تاکید کرد هرگونه رشد یا توسعه‌ای که در عراق رخ می‌دهد نشان از رشد و تحول در کویت و بالعکس خواهد بود.

ولعیهد کویت بر پافشاری و اشتیاق کشورش برای تحکیم روابط برادرانه و همکاری با عراق در زمینه‌های مختلف و در جهت تامین منافع دو کشور برادر تاکید کرد.

دو طرف در این دیدار، بر عمق روابط و تمایل به پایان دادن به مسائل معلق مانده به نحوی که موجب تقویت روابط دو دولت و دو ملت برادر شود، تاکید کردند.

رئیس‌جمهور عراق و ولیعهد کویت بر لزوم ایفای نقش فعال دو کشور در منطقه از طریق گسترش جلسات مستمر و توسعه چشم‌انداز‌های مشترک ابراز علاقه کردند.

رئیس‌جمهور عراق با دعوت از ولیعهد کویت برای سفر به بغداد و اشاره به روابط تاریخی قوی بین دو کشور و لزوم ارتقای سطح روابط دوجانبه و همکاری در سطح منطقه، تاکید کرد: آنچه در لبنان و غزه اتفاق می‌افتد به دور از عراق و کویت نیست و از این رو با توجه به چالش‌ها باید با دید و نگرشی همه جانبه به مسائل نگاه کرد.

دو طرف همچنین بر ضرورت فعال‌سازی کمیته‌های مشترک با آغاز جلسات آن‌ها برای بحث و بررسی همه نکات، توافق کردند.

منبع
شفق نیوز

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + چهارده =

دکمه بازگشت به بالا