سیاسی

تاکید مصر و برزیل بر سر مخالفت با هر گونه تلاش‌ برای انحلال آرمان فلسطین

روسای جمهور مصر و برزیل بر سر ضرورت اجرای راه حل دو کشوری، گسترش به رسمیت شناختن بین‌المللی کشور فلسطین و مخالفت با هر گونه تلاش‌ها برای انحلال آرمان فلسطین به توافق رسیدند.

میدل ایست نیوز: سخنگوی رسمی ریاست جمهوری مصر امروز دوشنبه در بیانیه‌ای اعلام کرد عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهور مصر با لولا دا سیلوا، رئیس جمهور برزیل در خصوص ارتقای روابط میان دو کشور به سطح شراکت راهبردی، بیانیه مشترکی را به امضا رساند.

به گزارش الشرق الاوسط، این مقام مصری افزود السیسی و همتای برزیلی وی با یکدیگر دیدار و اوضاع منطقه‌ای را بررسی کردند.

بنا بر اعلام سخنگوی ریاست جمهوری مصر دو طرف بر سر ضرورت اجرای راه حل دو کشوری، گسترش به رسمیت شناختن بین‌المللی کشور فلسطین و مخالفت با هر گونه تلاش‌ها برای انحلال آرمان فلسطین به توافق رسیدند.

روز گذشته، السیسی برای مشارکت در نشست گروه بیست وارد شهر ریو دو ژانیرو شده بود.

منبع
الشرق الاوسط

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو + ده =

دکمه بازگشت به بالا