سیاسی

سازمان ملل خواستار انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در سوریه شد

فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه خواستار حفاظت از غیر نظامیان و انتقال مسالمت‌آمیز قدرت در سوریه شد.

میدل ایست نیوز: نماینده و فرستاده ویژه سازمان ملل به سوریه از گروه‌های مسلح در این کشور درخواست کرد از غیرنظامیان و نهادها و سازمان‌های عمومی محافظت کنند.

به گزارش الجزیره، «گیر پدرسن»، نماینده سازمان ملل در سوریه گفت: از گروه‌های مسلح در سوریه می‌خواهم از غیرنظامیان و نظم عمومی محافظت کنند و از تمامی مردم سوریه نیز می‌خواهیم به گفت‌وگو، وحدت و احترام به حقوق بشر اولویت دهند.

پدرسن تاکید کرد: کشور سوریه متعلق به همه سوری‌ها و برای همه سوری‌ها مهم است که وحدت صف داشته باشند و پایه‌های سوریه آینده را بنا کنند.

فرستاده سازمان ملل به سوریه در ادامه خاطر نشان کرد: باید بسترها و مقدمات مرحله انتقالی در سوریه را آغاز کنیم.

پدرسن تاکید کرد: اوضاع سوریه فقط به کشورهای ایران، ترکیه و روسیه مرتبط نیست بلکه این موضوع به کشورهای عربی نیز مرتبط و اکنون زمانی مناسبی برای ایجاد فرآیند انتقال روان و موفق قدرت در سوریه است.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده + ده =

دکمه بازگشت به بالا