اجتماعیسیاسی

ورود 300 کامیون حامل مواد غذایی به نوار غزه از گذرگاه کرم ابو سالم

منابع خبری از ورود 300 کامیون حامل مواد غذایی مختلف از طریق گذرگاه مرزی کرم ابو سالم به نوار غزه خبر دادند.

میدل ایست نیوز: خبرنگار روسیا الیوم گزارش داد 300 کامیون حامل مواد غذایی امروز سه‌شنبه از طریق گذرگاه مرزی «کرم ابو سالم»، وارد نوار غزه شده‌اند.

به گزارش روسیا الیوم، وی اعلام کرد کامیون‌ها حامل سبزیجات، میوه‌جات، نودل، تخم مرغ، شکر، آرد، قهوه فوری و نوشیدنی‌های گازدار هستند.

سازمان ملل پیشتر اعلام کرده بود 85 درصد از تلاش‌های این سازمان برای هماهنگی با کاروان‌های کمک‌ها و بازدیدهای بشردوستانه از شمال نوار غزه با مخالفت و مانع‌تراشی مقامات رژیم صهیونیستی روبه‌رو شده است.

از طرفی دیگر برنامه جهانی غذا اعلام کرده بود قیمت مواد غذایی در نوار غزه در مقایسه با روزهای پیش از جنگ، هزار درصد افزایش یافته است.

گفتنی است رژیم صهیونیستی از 7 اکتبر سال 2023 به جنگ در نوار غزه ادامه می‌دهد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × پنج =

دکمه بازگشت به بالا