سیاسی

عراق تلاش رژیم صهیونیستی برای توسعه شهرک سازی و تغییر وضعیت جولان اشغالی را محکوم کرد

وزارت خارجه عراق، تصمیم رژیم صهیونیستی به توسعه شهرک‌سازی در بلندی‌های اشغالی جولان را محکوم کرد و خواستار اتخاذ موضع قاطع جامعه بین المللی در برابر این تصمیم شد.

میدل ایست نیوز: وزارت امور خارجه عراق، تصمیم دولت رژیم صهیونیستی برای گسترش سیاست‌های شهرک‌سازی در بلندی‌های اشغالی جولان سوریه را به‌ شدت محکوم و از آن ابراز انزجار کرد.

به گزارش خبرگزاری رسمی عراق «واع»، وزارت خارجه عراق با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این وزارتخانه به‌شدت تصمیم دولت رژیم صهیونیستی را مبنی بر گسترش سیاست‌های شهرک‌سازی در جولان اشغالی سوریه را محکوم می‌کند و آنرا اقدامی نقض کننده آشکار قوانین و قطعنامه‌های مشروع بین‌المللی می داند.

در ادامه این بیانیه آمده است: عراق همواره بر موضع ثابت و حمایت خود از حقوق جمهوری عربی سوریه برای بازگرداندن کامل حاکمیت خود بر تمام اراضی خویش تاکید دارد و بار دیگر اعلام می کند، جولان، یک سرزمین اشغالی متعلق به سوریه است و هرگونه اقدام برای تغییر وضعیت قانونی و جمعیتی آن، باطل و غیرقانونی خواهد بود.

این وزارتخانه در پایان از جامعه بین‌الملل درخواست کرد، موضعی قاطع برای محکوم کردن تجاوزات مداوم رژیم صهیونیستی اتخاذ کند و به‌طور جدی برای حفظ تمامیت ارضی و حاکمیت سوریه و تضمین تحقق امنیت و ثبات در منطقه تلاش کند.

منبع
واع

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − هفت =

دکمه بازگشت به بالا