خبر اولسیاسی

شورای همکاری گسترش شهرک سازی در جولان اشغالی را محکوم کرد

وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری در کویت، نشستی فوق العاده برای بررسی تحولات در سوریه پس از سقوط حکومت بشار اسد و تحولات لبنان و جنگ در نوار غزه برگزار کردند.

میدل ایست نیوز: بیانیه پایانی نشست فوق العاده وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری در کویت برای بررسی تحولات در سوریه و لبنان، تاکید کرد که جولان، بخشی از خاک سوریه است.

به گزارش سی ان ان، در این بیانیه، تصمیمات رژیم صهیونیستی برای گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی محکوم شده است.

وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری امروز پنجشنبه در کویت، نشستی فوق العاده برای بررسی تحولات در سوریه پس از سقوط حکومت بشار اسد و تحولات لبنان و جنگ در نوار غزه برگزار کردند.

بیانیه پایانی این نشست، تصمیمات رژیم صهیونیستی در گسترش شهرک‌سازی در جولان اشغالی را نقض آشکار منشور سازمان ملل، اصول قوانین بین‌المللی و قطعنامه‌های مرتبط شورای امنیت به شمار آورد.

کشورهای عضو شورای همکاری، حملات مکرر رژیم صهیونیستی به سوریه از حمله اشغال منطقه حائل در مرز سوریه را که نقض آشکار حاکمیت سوریه و توافق عدم درگیری در سال 1974 است، محکوم کردند.

این نشست، بر لزوم عمل کردن جامعه بین‌الملل به مسئولیت‌های خود برای توقف این تعرضات و عقب نشینی رژیم صهیونیستی از سراسر اراضی اشغالی سوریه تاکید کرد.

حاضران در این نشست، همه طرف‌ها و طیف‌های جامعه سوریه را به تلاش جمعی و ترجیح دادن منافع عالی، حفظ وحدت ملی و گفت وگوی ملی فراگیر برای تحقق آرمان هایشان در دستیابی به امنیت و ثبات دعوت کردند.

در بیانیه پایانی نشست وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری، مواضع این کشورها در حمایت از حاکمیت، امنیت و ثبات لبنان و تمامیت ارضی این کشور و اهمیت انجام اصلاحات سیاسی و اقتصادی ساختاری فراگیر شامل فائق آمدن لبنان بر بحران سیاسی و اقتصادی خود و عدم تبدیل شدن به نقطه آغازی برای تروریسم و قاچاق مواد مخدر، مورد تحسین قرار گرفت.

وزرای خارجه کشورهای عضو شورای همکاری بر موضع ثابت و دائم کشورشان مبنی بر ایستادگی در کنار ملت فلسطین، دفاع از حقوق مشروع آن و لزوم دستیابی به آتش بس فوری، دائم و فراگیر و پایان محاصره غزه، بازگشایی فوری و بدون قید و شرط همه گذرگاه‌ها و تضمین رساندن کمک‌های بشردوستانه تاکید کردند.

منبع
سی ان ان

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا