حملات پهپادی ترکیه به مواضع کردهای سوریه در شهر عین العرب
با وجود میانجیگیری امریکا و تلاشهای نیروهای سوریه دمکراتیک برای پرهیز از درگیری با نیروهای ترکیه، منابع خبری از حملات پهپادی ارتش ترکیه به مواضع این گروه در حومه عین العرب خبر دادند.

میدل ایست نیوز: منابع خبری در سوریه از حملات پهپادی ترکیه به مواضع و پایگاههای نیروهای سوریه دمکراتیک «قسد» در شهر عین العرب (کوبانی) خبر دادند.
به گزارش اسپوتنیک، ️پهپادهای ترکیه مواضع نیروهای سوریه دموکراتیک را در مجاورت پل قرقوزک در حومه جنوبی شهر عین العرب در حومه شرقی حلب بمباران کردند.
همزمان با بمباران مواضع نیروهای سوریه دموکراتیک، ارتش ترکیه نیز به برخی مواضع این گروه در اطراف سیلوهای شهر «صرین» و اطراف آن در حومه حلب حملات توپخانهای انجام داد.
حملات ترکیه در حالی صورت می گیرد که مظلوم عبدی فرمانده نیروهای سوریه دمکراتیک در خصوص لشکر کشی ترکیه به حوالی شهر عین العرب «کوبانی» هشدار داده و اعلام کرده بود: با اقدامات و تحرکات نظامی ترکیه، این شهر در معرض فاجعه قرار گرفته است ضمن اینکه قسد از طریق میانجیها پیشنهاد ایجاد منطقهای غیرنظامی را به آنکارا داده است، اما تاکنون پاسخی دریافت نکرده است.