سیاسی

حمله موشکی انصار الله یمن به سرزمین‌های اشغالی

در پی حمله موشکی بامداد امروز جمعه انصار الله یمن به سرزمین‌های اشغالی، آژیر‌های هشدار بار دیگر در مرکز و جنوب فلسطین اشغالی به صدا درآمدند.

میدل ایست نیوز: ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: بامداد امروز یک فروند موشک شلیک شده از یمن را که وارد حریم هوایی این رژیم شده بود، رصد و رهگیری کرده است.

به گزارش الشرق الاوسط، ارتش اسرائیل با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: عبور یک فروند موشک شلیک شده از حریم هوایی اسرائیل رصد و شناسایی شد و موشک‌هایی به منظور رهگیری این هدف شلیک شدند که جزئیات آن در حال بررسی است.

به گزارش الجزیره، در همین ارتباط بدرالدین عبدالملک الحوثی، رهبر گروه انصارالله در یمن، اعلام کرد نیروهای این گروه در هفته جاری رشته عملیاتی را در حمایت از غزه علیه اهداف اسرائیلی و امریکایی انجام دادند و طی آن از ۲۲ فروند موشک و پهپاد استفاده کرده‌اند.

الحوثی افزود: عملیات‌های این هفته شامل هدف قرار دادن یافای اشغالی، فرودگاه بن گوریون، پایگاه هوایی نِواتیم و نیروگاه برق جنوب قدس اشغالی با حملات موشکی بوده است.

وی با اشاره به حمایت مردم یمن از فلسطین و مقاومت آن‌ها در چارچوب نبرد فتح موعود و جهاد مقدس خاطر نشان کرد: ۱۰۶ یمنی در حملات هوایی امریکا و انگلیس در سال ۲۰۲۴ شهید شده‌اند.

منبع
الشرق الاوسط

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × 5 =

دکمه بازگشت به بالا