خبر اولسیاسی

فرمانده قسد: با اداره جدید سوریه بر سر مخالفت با «طرح‌های تجزیه‌طلبی» توافق کردیم

فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) از توافق با اداره جدید این کشور بر سر مخالفت با «طرح‌های تجزیه‌طلبی» که یکپارچگی کشور را تهدید می‌کند، خبر داد.

میدل ایست نیوز: «مظلوم عبدی»، فرمانده نیروهای دموکراتیک سوریه (قسد) از توافق با اداره جدید سوریه بر سر مخالفت با «طرح‌های تجزیه طلبی» که یکپارچگی کشور را تهدید می‌کند، خبر داد.

به گزارش روسیا الیوم، عبدی در خصوص دیدار انجام شده در ماه گذشته میان اداره جدید سوریه و فرماندهان قسد در دمشق را «مثبت» دانست و گفت «ما بر سر یکپارچگی و تمامیت ارضی سوریه و مخالفت با طرح‌های تجزیه طلبی که یکپارچگی کشور را تهدید می‌کند، توافق کردیم».

وی افزود در این دیدار مرحله آتی پس از سقوط دولت «بشار اسد» و چگونگی اوج‌گیری دوباره سوریه مطابق با اصول استوار بررسی شده است.

فرمانده قسد بر حمایت از تلاش‌های اداره جدید سوریه به منظور برقراری ثبات در سوریه در راستای فضاسازی برای گفت‌وگوی سازنده میان سوری‌ها تاکید کرد و اظهار داشت اداره جدید سوریه به منظور توقف حملات در سراسر سوریه باید وارد عمل شود.

شامگاه چهارشنبه «جان نوئل بارو»، وزیر خارجه فرانسه بر اهمیت شراکت کرد‌های سوریه در روند انتقالی در سوریه تاکید و به نقش آن‌ها به عنوان همپیمانان پاریس و واشنگتن در مبارزه با سازمان داعش اشاره کرده بود.

گفتنی است در 30 دسامبر گذشته، هیئتی از قسد در دمشق با «احمد الشرع»، رئیس دولت موقت سوریه دیدار کرد.

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =

دکمه بازگشت به بالا