سیاسی

اردوغان در دیدار الشیبانی: هیچ مکانی برای سازمان‌های تروریستی در آینده سوریه وجود ندارد

رئیس جمهور ترکیه در دیدار وزیر خارجه دولت موقت سوریه، تاکید کرد هیچ مکانی برای تشکیلات تروریستی در آینده سوریه وجود ندارد.

میدل ایست نیوز: «رجب طیب اردوغان»، رئیس جمهور ترکیه که امروز میزبان «اسعد الشیبانی»، وزیر خارجه دولت موقت سوریه، «مرهف ابو قصره»، وزیر دفاع و «انس خطاب»، رئیس سازمان اطلاعات سوریه بود، درباره آخرین تحولات سوریه رایزنی کرد.

به گزارش روسیا الیوم، ریاست جمهوری ترکیه در بیانیه ای اشاره کرد که در این دیدار گام هایی که باید برای حفظ تمامیت ارضی سوریه اتخاذ شود، بررسی شد.

در این بیانیه آمده است که اردوغان تاکید کرد هیچ مکانی برای تشکیلات تروریستی در آینده سوریه وجود ندارد.

اردوغان تصریح کرد که رژیم اسد ویرانی گسترده ای برجا گذاشت و اشاره کرد که آنکارا از نیازهای فوری ملت سوریه و تلاش ها برای بازسازی کشور، حمایت خواهد کرد.

رئیس جمهور ترکیه بر اهمیت برداشتن تحریم‌های بین المللی از سوریه نیز تاکید کرد.

همچنین بخوانید

وزیر خارجه دولت موقت سوریه با اردوغان دیدار کرد

منبع
روسیا الیوم

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا